Mycket sol och stigande temperatur gjorde att vi bestämmde oss för att måla botten i helgen. I tisdags morse fick vi hjälp att ta upp ett  hål i botten! En ny bordgenomföring behövdes för vår watermaker.  Jonny på MareComfort hjäpte mig med det. Det gick smärtfritt och efter 20 minuter var allt klart. Hoppas han tätade ordentligt!

bild

Vår fina salong ser ut som en verkstad just nu..

 

001

Bra att vara lång o ståtlig ibland!

 

bild (7)

Jag hade inga problem att nå upp..

bild (9)

Vi målade ett lager på lördagen och ett på söndagen

bild (8)

På lördagen var Karl nere en sväng och fortsatte skruva på watermakern. Sjöfilter plus boost-pumpen är nu också på plats. Karl har gjort större delen av hela installationen, jag har mest  kört i skytteltrafik mellan Erlanssons Brygga, Benns Marin, Biltema och båten.. Nu väntar polering och waxning av friborden.

 

 

2 thoughts on “Botten målad

  1. Åh vad härligt det ser ut och fint blir det! Längtar tills jag möter er på andra sidan Atlanten.
    Ps. Ni skulle ha satt Karl och hans längd på målningen ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.