I helgen som gick var vi på västkusten och hämtade lite utrustning vi beställt. Vi började i Kungshamn där Ulf på Syversens Flottservice  packat om flotten. Där köpte vi även; EBIRP, Jon Buoy, Echomax radarreflektor samt en grab-bag fullmatad med diverse nödprylar.

DSCF1304

Därefter raskt ner till Orust och Martinssons Varv för att hämta diverse utrustning. Martinssons varv är paradiset för en HR. De kan allt om den båttypen, och har bla full motor och riggservice.  Dagen avslutades på Hallberg Rassy Parts i Ellös. Glada i hågen gick vi upp o ner bland hyllorna och lät den trevlige och kunnige Martin från HR Parts fylla på vår kundvagn med diverse reservdelar och bra-o-ha-grejor.

DSCF1307

På kvällen övernattade vi hos våra vänner Janne o Ingrid Skogsmo i Göteborg. Janne är en hängiven djuphavsfiskare med flera rekord innanför bältet. Senaste resan gick till Tanzania där de fångade Barracuda, Wahoo, Guldmakrill, Tonfisk mm mm. Detta är fiskar som väger +20kg.. Janne hade fått i uppgift att plocka ihop en fiskeutrustning för havsfiske.
Efter en lång dag hade vi nu även klämt in en havsfiskekurs!

 

DSCF1300

 

När vi lämnade Göteborg var bilen helt full med prylar, inklusive 2 stadiga fiskespön, plus en Biminitopp på taket.

 

2 thoughts on “Shoppingresa till Västkusten

  1. Verkligen! Hade ingen aning om att ni skulle djuphavsfiska….!? Hoppas ni får en tonfisk – det är min favorit! Fast den kanske är fridlyst kom jag på….

Leave a Reply

Your email address will not be published.